Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-04@09:41:01 GMT

چرا پزشک آبادانی خودکشی کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۵۱۷۴

به گزارش صدای ایران ، روز گذشته یکی از پزشک آبادانی به دلیل نامعلومی در اقدام به خودکشی ،از لابی خانه اش در طبقه هفتم برج ساحلی اروند به پایین پرید و به بیمارستان شهید بهشتی آبادان انتقال یافت. تیم پزشکی اظهار داشته که هنگام انتقال وی به بیمارستان حال عمومی  این پزشک طب اورژانس بسیار وخیم بوده و تلاش پزشکان برای نجات جان وی به نتیجه نرسید و لحظاتی پس از انتقال جان باخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




علت خودکشی پزشک آبادانی چه بود؟
فارس نوشت: براساس تحقیقات میدانی وگزارشات واصله از منابع آگاه، علت خودکشی یکی از پزشکان طب اورژانس، اختلاف خانوادگی ایشان با همسرش بود، گویا سوابق درگیری متعددی طی یکی دوسال گذشته باهم داشتند و در این خصوص اهالی بیان داشتند لحظه قبل از خودکشی پزشک، صدای زد و خورد و شکستن اجسام را می شنیدند،  ظاهرا همسر پزشک تلاش میکند جلوی خودکشی شوهرش را بگیرد که در این زمینه موفق نمی شود ودر نهایت پزشک مورد نظر خود را از ارتفاع پرتاب میکند.

تحقیقات در خصوص جزئیات دقیق علت این حادثه و خودکشی پزشک آبادانی توسط پلیس در دست بررسی است.

 مرگ پزشک آبادانی ارتباطی به حادثه متروپل ندارد
 شب گذشته خبری مبنی بر سقوط  یک پزشک اورژانس آبادان از  برج محل زندگی خود منتشر شد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفته بود دکتر علامه به دلیل شدت جراحت وارده از سقوط از ارتفاع در دم جان باخت.

این حادثه که علت آن توسط کارشناسان ناجا در دست بررسی است  برای ضدانقلاب بهانه‌ای شد تا ادعا کنند دکتر علامه همان کسی است که هویت جسد حسین عبدالباقی را در نیمه‌شب نخست حادثه متروپل تاییده نکرده است و این‌گونه به مخاطب القا کردند که این پزشک به همین دلیل کشته شده است.

بعد از حادثه ریزش  ساختمان متروپل در آبادان که منجر به جان‌باختن ۴۳ نفر شد یکی از پرسش‌های افکار عمومی این بود که آیا حسین عبدالباقی مالک متروپل مرده است یا زنده؟

با وجود آن که مسئولان و رسانه‌های رسمی از کشته‌شدن این شخص خبر داده‌اند، فضای سنگین عاطفی، نارضایتی گسترده در کنار شیوه اعلام این خبر، باعث شده خبر مرگ مالک برج متروپل از سوی مردم باور نشود

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: حادثه متروپل آبادان پزشک آبادانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟

به گزارش همشهری آنلاین این نشانه‌ها و علائم هشداردهنده خودکشی از جمله شامل این موارد می‌شوند؛

الف- تغییرات گفتاری: چنین فردی ممکن است درباره میلش به مردن، احساس شدید شرمساری یا گناه و احساس سربار بودن برای دیگران سخن بگوید

ب- تغییرات عاطفی: چنین فردی ممکن است از چنین احساساتی شکایت کند:

احساس نومیدی و به تله افتادن و نداشتن دلیلی برای ادامه زندگی. احساس اندوه بسیار، اضطراب بیشتر از قبل و تشویش یا احساس خشم شدید. احساس داشتن درد عاطفی یا جسمی تحمل‌ناپذیر.

ج- تغییرات رفتاری

طرح‌ریزی برای مردن یا جستجو برای روش‌های مردن. کنار کشیدن از روابط با دوستان، وداع پایانی کردن با نزدیکان، بخشیدن وسایل و اقلام مهم زندگی به دیگران یا وصیت کردن. بروز دادن نوسان‌های شدید خلق‌وخو. بسیار کم یا بسیار زیاد غذا خوردن یا خوابیدن. مصرف فراوان‌تر مواد غیرمجاز روان‌گردان و الکل چطور واکنش نشان دهیم؟

اگر این علائم و نشانه‌ها در خودتان در یکی از نزدیکان و آشنایانتان بروز کرد، باید به فوریت به آنها واکنش نشان دهید. این نکات را در واکنش نشان دادن به چنین وضعیتی رعایت کنید:

- جدی بگیرید: این نشانه‌ها را نادیده نگیرید و پاسخ دادن به آنها را جدی بگیرید.

بدون قضاوت گوش دهید: طوری رفتار کنید که شخص دارای افکار خودکشی دریابد به او اهمیت می‌دهید و در کنار او هستید.

- افراد در این وضعیت بحرانی را ترغیب کنید که با یک درمانگر، مشاور، پزشک صحبت کنند یا با خط تلفن خودکشی تماس بگیرند (خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در همه جای ایران می‌تواند به شما کمک کند).

- اشخاص دارای افکار خودکشی را تنها نگذارید: اگر احساس می‌کنید این اشخاص در معرض خطر فوری هستند، با آنها بمانید یا خودتان آنها را به اورژانس ببرید.

واکنش «بتا»

شیوه واکنش به چنین وضعیتی در کلمه مخفف «بتا» خلاصه شده است که حرف ب در آن به بپرس، حرف ت در آن به ترغیب کن و حرف الف در آن به «ارجاع بده» اشاره دارد:

بپرسید

- آیا اخیراً خیلی غمگین بوده‌اید یا احساس کرده‌اید که از پای درآمده‌اید؟

- من درباره حال شما نگران هستم و می‌خواهم بدانم آیا می‌توانم به شما کمک کنم؟

- یا به آسیب زدن به خودتان فکر می‌کنید.

ترغیب کنید

- آیا می‌خواهید از یک مشاور یا شخص دیگری کمک بگیرید؟

= آیا اجازه دارم برای شما کمکی پیدا کنم؟

ارجاع دهید

آیا می‌خواهید با هم به یک مرکز مشاوره برویم یا از یک مشاور یا روانشناس برایتان وقت بگیرم؟

آیا می‌خواهید به شماره ۱۲۳ تلفن اورژانس اجتماعی زنگ بزنم؟

کد خبر 848555 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز خبر مهم خودکشی

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز
  • تصویر جالب از عکس یادگاری بعد از ۱۰ سال
  • جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند
  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • جزئیات جدید از حادثه مرگبار مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی | پای ماده‌ی دیگر وسط آمد!
  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی شیراز/ هیچ‌کس به کما نرفته/ مسمومیت با «متانول» نبوده است
  • شیوه واکنش به نشانه‌های هشدار دهنده خودکشی
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • رونمایی از کتاب در جستجوی آداب آبادانی در یزد